Marjon-Zijlstra-Fotografie-14
cg-1
Nieuwe-afbeelding-2
_DSC0050

Expertisegroepen

In Carante Groep zijn expertisegroepen actief. Dit zijn teams samengesteld met professionals uit de aangesloten organisaties, die zich inhoudelijk bezighouden met belangrijke thema’s in de zorg. De expertisegroepen zijn actief op de hiernaast vermelde onderwerpen. Deze professionals (iedereen die van het ondersteunen van mensen met beperkingen zijn beroep heeft gemaakt) delen hun kennis, verspreiden de beschikbare kennis en ontwikkelen nieuwe producten of zorgen voor verdere ontwikkeling en toepassing van bestaande producten.
In Carante Groep stimuleren we uitwisseling van resultaten van wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd binnen en buiten Carante Groep.

Het vakgebied Zorgontwikkeling van Carante Groep wil professionals aansporen om in afstemming met anderen prestaties te leveren en wil communicatie tussen professionals onderling faciliteren. Alles gericht op toepassing van die kennis bij de bij Carante Groep aangesloten organisaties en gericht op de kwaliteit van bestaan van de cliënt.

De thema’s zijn voortgekomen uit diverse inventarisatierondes in de organisaties. Een expertisegroep kan tijdelijk zijn, maar ook structureel. De expertisegroepen werken met jaarplannen en projectplannen. De voorzitters van de expertisegroepen worden vanuit Zorgontwikkeling toegerust op onderwerpen als planmatig werken, motiveren en verbinden, resultaatgerichtheid etc.

Samen ontwikkelen zij ook diverse producten die bij Carante Groep verkrijgbaar zijn. Ga naar de pagina met producten.