Marjon-Zijlstra-Fotografie-14
cg-1
Nieuwe-afbeelding-2
_DSC0050

Carante Organisatie & Ontwikkeladvies

Het samenwerkingsproject Carante Organisatie- & Ontwikkeladvies (CO&O) richt zich op het ontwikkelen en beschikbaar stellen van expertise op het terrein van opleidingen, trainingen en professionele ontwikkeling. Daarnaast voorziet CO&O de aangesloten organisaties van Human Resource Development (HRD) advies op tactisch en strategisch niveau.
Waar HRM zich bezighoudt met ‘de juiste mens op de juiste plek’ richt HRD zich op het stimuleren en ontwikkelen van mogelijkheden van medewerkers en organisatie. CO&O biedt daarin ondersteuning, soms in de rol van makelaar/contactpersoon, soms in de rol van ontwikkelaar en uitvoerder. CO&O biedt ondersteuning bij ontwikkelen en uitvoeren van MD-trajecten voor midden en hoger kader. Ook worden nieuwe leerconcepten en leermethodieken ontwikkeld en geïntroduceerd, onder meer rond E-learning en Blended Learning, en nieuwe middelen ingezet bij competentie- en talentmanagement.
Er wordt intensief samengewerkt met het vakgebied Zorgontwikkeling.
Laagdrempelig wordt expertkennis ontwikkeld en gedeeld. Er is veel kennis op het terrein van ontwikkelen, leren en veranderen. In een netwerk van senior opleiders vindt uitwisseling en verdieping plaats. De samenwerkende organisaties profiteren hiervan zowel kwalitatief als kostentechnisch.