Marjon-Zijlstra-Fotografie-14
cg-1
Nieuwe-afbeelding-2
_DSC0050

Kwaliteitskeurmerk

Alle aangesloten organisaties bij Carante Groep hebben kwaliteitssystemen en kwaliteitsborging volgens HKZ of ISO. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector; ISO staat voor Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Organisaties volgen daarbij hun eigen tijdpad maar leren ondertussen wel zoveel mogelijk van elkaar door kennis en ervaringen uit te wisselen.

ISAE3402 type II

Carante Groep heeft de afgelopen periode intensief gewerkt aan het verder verbeteren van het niveau van de samenwerking en de risicobeheersing. Voor de de processen salarisadministratie en ICT heeft Carante Groep de ISAE3402 Type II verklaring ontvangen.

ISAE3402 is een internationale, breed geaccepteerde standaard die wordt gehanteerd door accountants. Deze standaard ziet toe op zogenaamde Third Party Assurance rapportages. In 2016 heeft Carante Groep deze standaard behaald en hiermee de ISAE3402 Type I verklaring. Vanaf 2018 heeft Carante Groep jaarlijks de managementverklaring ISAE3402 Type II ontvangen. Dit betekent dat Carante Groep in control is op het gebied van ICT beheer en de salarisadministratie. Het rapport Type II verleent de aangesloten organisaties de noodzakelijke zekerheid over de opzet en het bestaan van de bij Carante Groep aanwezige beheersingsmaatregelen.